APN-innstillinger Norge Finn oss på Facebook
Global APN Settings

Guide til APN innstillinger manuell konfigurering for Norge

Du kan også lese denne guiden på engelsk: Read in English

For alle brukere

APN navn, brukernavn og passord er case sensitive. Vennligst sørg for at de er oppført i riktig store og små bokstaver. For eksempel, når du setter APN for Telia APN skal skrives inn nøyaktig slik Telia selv om det kunne legges inn som TELIA eller Telia.

For de fleste av innstillingssidene har vi gitt alternative innstillinger for å prøve hvis hovedinnstillingene gitt i artikkelen ikke fungerte. Derfor kan du sjekke det nederste området på siden for å sjekke om alternative innstillinger er gitt. I så fall bør det være en header vanligvis navngitt som Telia flere innstillinger for å prøve for BLU Vivo 8. Klikk på boksene under denne overskriften for å hente de alternative innstillinger.

Kontroller at du har valgt riktig telefon modal. Hvis ikke gå til hjemmesiden og velge riktig telefonnummer modal. Hvis telefon modal ikke er oppført, kan du alltid velge innstilling av OS-versjon:
Android
AOKP
BlackBerry
CyanogenMod
Firefox OS
iOS
iPhone
Nokia 3310
Ubuntu
Windows Phone

Start telefonen på nytt etter lagring konfigurasjon.

For Android-brukere

Feltet APN Type kan ikke inneholde mellomrom. Det er 3 typer innstillinger i artiklene. (Type 1:Internett,Type 2:Internett og MMS, Type 3:MMS).
Hvis du setter opp Type 1 omgivelser, prøv å endre verdien for APN Type-feltet mellom standard supl og blank.
Hvis du setter opp Type 2-innstillingen, prøv å endre verdien for APN Type-feltet mellom standard, supl, mms og blank.
Noen Android-enheter vil ikke la brukeren å skrive APN type, men å velge fra de verdier som Internett, Internet + MMS og MMS. I så fall kan du gjøre velg APN Type hensiktsmessig med hensyn til type 1 til 3 konfigurasjoner.

Hvis du ikke har Navn på aksesspunkt i Innstillinger og deretter din operatør har blokkert den. Du må kontakte telefon selger for å få instruksjoner om å oppheve blokkeringen det.

For enkelte nettverk raskere dataoverføringshastigheter kan oppnås ved å fjerne Proxy og Port verdier.

Hvis du ikke kan koble deg til likevel prøve å velge forskjellige godkjenningstype verdier.(Authentication Type)

Prøv å velge forskjellige APN-protokoll verdier.(APN Protocol)

Prøv å velge forskjellige bærerverdier. (For de fleste nettverk bør dette settes som Uspesifisert)(Bearer: Unspecified/LTE )

Sørg for å aktivere mobildata i innstillingene.

Sørg for å velge en raskere Preferred nettverkstype i Innstillinger for mobilt nettverk. (Vanligvis tilgjengelig i Innstillinger / Mer / Mobilnett / bød nettverkstypen). LTE eller WCDMA er raskere enn GSM.(Settings / More / Mobile networks / Proffered network type)

Kontroller at du har aktivert den nye APN i APN-listen.

For iPhone-brukere

Hvis du må skrive inn en Proxy Port for MMS, vær oppmerksom på iPhone ikke har et felt for å angi det. I så fall må du skrive det inn i MMS-Proxy-feltet, etterfulgt av et kolon (:) etter MMS Proxy verdi. (Eks: når MMS Proxy er 192.168.100.100 og MMS Port er 8080, angir 192.168.100.100:8080 til MMS Proxy-feltet)

Hvis du ikke kan koble deg til likevel prøve å velge forskjellige Authentication Typ e verdier. (Authentication Type)

Sørg for å slå på Cellular data i innstillingene.

For Windows Phone-brukere

Prøv å velge forskjellige godkjenningstype verdier. (For enkelte Windows-versjoner dette feltet er gitt som Type påloggings info.) (Authentication Type/Type of sign-in info)

I MMSC (URL) vi har spesifisert det som http: // SiteAddress: PORT / sti. Noen telefon modals støtter ikke denne måten. Deretter skriver du inn http: // SiteAddress / sti som MMSC (URL) og PORT som MMSC port separat.

Prøv å velge forskjellige IP-typer. (IP Type)

Svar

comments powered by Disqus
3G 4G APN Settings
Ubuntu APN-innstillinger Norge
Cyanogen APN-innstillinger Norge